Климатик - СО и възможностите да закупите климатици на изплащане

Климатик - СО предлага гъвкави лизингови схеми за закупуване на климатици на изплащане.  Ние имаме сключен договор с водещата компании UniCredit Consumer Financing и е договорила за клиентите си добри условия при предлагането на климатици на изплащане.

Кандидатстването за одобрение на кредит за закупуване на климатици на изплащане се случва в офисите ни. За да получите климатици на изплащане е необходимо да представите лична карта и да разполага с 15 минути. Плащанията на вноските за климатици на изплащане могат да бъдат направени във всеки банков клон.

Договорените схеми за закупуване на климатици на изплащане от Климатик - СО и партньорите

  • Впечатлява предложението за 0% лихвен процент при покупка на климатици на изплащане. Срокът на издължаване за климатици на изплащане е 6 или 9 месеца. ГПР е 0%
  • Пример за закупуване на климатици на изплащане със схема за 9 месеца с Уникредит :

При размер на кредита 2000 лв. за климатици на изплащане, с изплащане на 9 месечни вноски по 222.22 лв. със задължителна първоначална вноска  и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на закупуваните климатици на изплащане е 2000 лв.

Изисквания за потребителски кредит: За закупуване на климатици на изплащане може да кандидатства всички пълнолетен български граждани или постоянно пребиваващ, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица.

Необходими документи за физически лица: Копие на лична карта, заверена с текст „Вярно с оригинала” и подпис на физическото лице.

Необходими документи за кандидатстване на юридически лица: Копия от първо и последно съдебно решение; Копие от идентификационен код по БУЛСТАТ; Копие от съдебно удостоверение за актуално състояние, издадено не по-рано от три месеца преди датата на кандидатстването; Лична карта на собственика/управителя/. Всички копия трябва да са заверени с "Вярно с оригинала" и печат на юридическото лице.

Струва ли си да купите климатици на изплащане?

Плюсовете са:

  1. Ще получите избраният от предлаганите климатици на изплащане веднага – бързо и лесно.
  2. Лихвата и вноските са фиксирани, а както вече ви дадохме пример с климатици на изплащане с договорените условия между Климатик - СО и кредитните институции, те са изгодни за вас и помагат да се сдобиете с климатици на изплащане веднага. Да, можете да си купите климатици на изплащане с нулева лихва. И това  не е измама. Просто фирмата продавач компенсира кредитните институции и все едно ви поема лихвата. Разбира се фирмите правят това, за да увеличат продажбите си и да имат лоялни и постоянни клиенти.
  3. Друг плюс да вземете климатици на изплащане е, че това е добър начин да подобрите кредитната си история. Размерът на кредита обикновено е малък. Ето защо и одобрението е по-лесно и погасяването - също.
  4. Можете да сравните условията на други кредитни институции на място, а също и да направите спокойно сметка за отношението на предлаганите промоциите на всички климатици на изплащане и предлаганите планове за изплащане.
  5. Това е добър начин да проверите търговеца, тъй като е известно, че кредитните институции не работят с фирми, които не са с добър рейтинг. Още нещо, което е добре да припомним, е, че независимо дали ще вземете климатик на изплащана или пък ще платите на цялата сума, пак можете да се възползвате от всичко, което фирма Климатик - СО предлага: оценка монтаж, гаранция и поддържка.
Добавен за сравнение

Този уебсайт използва бисквитки за правилната си работа. Повече можете да научите тук.