Климатизаци и термопоми от climatic-co
Климатизаци и термопоми от climatic-co
Климатизаци и термопоми от climatic-co
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I

Свържете се с нас:

  +359 897 863 071;   +359 894 416 245;

Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Breezeless;
  • Енергиен клас: A+++/A++;
  • Охлаждане SEER: 8.50;
  • Отопление SCOP: 4.60;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца
Избор на монтаж:
Наличен
1709,00 лв.

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
 
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I

Инверторна Quattro технология

Изключителната технология Inverter Quattro на Midea се възползва максимално от ротационния компресор, което го прави един от най-ефективните в света. Компресорите Midea Inverter работят динамично, ефективно, бързо и стабилно, всички 4 в 1 едновременно, при всякакви условия на натоварване. С технологията Inverter Quattro, климатикът е в състояние да осигури желаното ниво на охлаждане с възможно най-малък разход на енергия, което поддържа постоянна температура и създава комфортни условия през деня и нощта.

TwinFlap

Midea BreezeleSS е първият климатик в света, който разполага с иновативната жалуза TwinFlap™, която има 7928 микродупки за по-добро разпределение на въздуха. Революционните перфорирани щори могат да забавят, пренасочат и разпръснат студените течения, като ви дават множество нива на прохлада и комфорт.

Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I

360 ° Въздушен поток

Двойните S-образни странични жалузи на Midea Breezeless предлагат 360 ° покритие на въздушния поток

Енергиен клас A+++/A++

Енергийният клас на климатиците Midea значително намаля консумацията на енергия, като допълнително допринася за намаляване на емисиите на замърсители в атмосферата и в същото време осигурява максимална ефективност на климатика.

Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I
Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I

Тиха работа 19dB

По-добър живот. По-сладки сънища.
Иновативният аеродинамичен дизайн на вентилатора и вентилационните отвори насочва хладния въздух да преминава гладко без турбуленция. Резултатът е много нисък работен шум, който не надвишава 19 dB, същото като цвете, когато цъфти. С BreezeleSS+ оставате прохладни и спокойни през нощта.

Безжичен Wi-Fi контрол

Приложението MideaAIR разширява възможностите на дистанционното управление за вашия климатик, като ви позволява да го включвате, когато сте далеч от дома и да контролирате нивото на влажност между 30%-90%. Той също така активира функцията Active Clean на устройството и ви позволява да персонализирате настройките на климатика, докато спите.

Инверторен стенен климатик Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8-I

High Density филтър

В сравнение с обикновените филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

i-Clean

Функцията за самопочистване i-Clean използва подобрен алгоритъм, надграждайки стандартното самопочистване. iClean редува режим охлаждане и отопление, за да обледи и обезскрежи топлообменника на вътрешното тяло, кaто по този начин постига много по-добро почистване и елиминира повече вредни организми. Функцията i-Clean се изпълнява двойно по-дълго време от обикновеното самопочистване - около 30-35 минути.

Нагревател на дъното на външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло с мощност 120W предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Нагревателят се включва и работи 5 минути на всеки 25 минути работа на климатика в режим отопление, ако външната температура е под 3°C.

Нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора с мощност 20W осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни. Нагревателят се включва 1 час след спиране на компресора или при захранване на климатичната система от електрическата мрежа, ако външната температура е под 1°C.

Нискотемпературен кит

Нискотемпературният кит позволява на климатичната системата да работи в режим на охлаждане при външна температура -15°C.

Golden Fin покритие на топлообменника

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Отчитане на изтичане на фреон

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент. Функцията е налична само в режим охлаждане.

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

Хоризонтално реене на жалузите

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Вертикално реене на жалузите

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Работа в авариен режим

При повечето климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, системата спира работа. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ECO режим

Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

1W Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

Автоматичен рестарт

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Запомняне позицията на жалузите

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Ефект Breezeless

Иновативният ефект Breezeless осигурява равномерно разпределение на въздуха, като по този начин се избягва прякото въздействие върху хората в стаята. Това елиминира усещането за въздушно течение от климатичната система.

Breeze Away

С едно натискане на бутона посоката на въздушния поток се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение.

Gear Shift

Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.

Производител
Midea
Технология
Инвертор
Тип
Стенни климатици
Серия
BreezeleSS
Модел вътрешно тяло
MSFAAU-09HRFN8-I
Модел външно тяло
MSFAAU-09HRFN8-O
Захранване (V/ø/Hz)
220-240 / 1 / 50
Капацитет (BTU)
9 000 BTU
Енергиен клас (охлаждане)
А+++
Енергиен клас (отопление)
A++
Охлаждане (kW)
2.64 (1.00 ~ 3.22)
Отопление (kW)
3.81 (0.88 ~ 4.54)
Консумация охлаждане (kW)
0.61 (0.08 ~ 1.10)
Консумация отопление (kW)
0.90 (0.12 ~ 1.55)
SEER (сезонна ефективност на охлаждане)
8.50
SCOP (сезонна ефективност на отопление)
4.60
Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)
38 / 33 / 20
Ниво на шум - Външно тяло (dB)
53.5
Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)
940 x 325 x 193
Размери външно тяло ШxВxД (мм)
765 x 555 x 303
Тегло вътрешно тяло (кг)
10.6
Тегло външно тяло (кг)
26.4
Работен диапазон при охлаждане (°C)
-15 ~ 50
Работен диапазон при отопление (°C)
-25 ~ 30
Хладилен агент (Фреон)
R32
Гаранция
36 месеца
3 Ревюта

Много добър
Работи отлично и има много полезни функции.
от Гергана

Препоръчвам силно.
Бях доста притеснен първоначално, въпреки многото добри отзиви за модела. Но след като ми го поставиха от climatic-co съм много доволен от работата му. За сега само за охлаждане, но мисля че и за отопление ще се справя добре. Изключително тих!
от Милко

Много добър климатик и монтаж
Тази есен го монтираха.
Climatic-co се справиха чудесно с монтажа.
Тестван е при -16 и работи перфектно.
Препоръчвам климатика и монтажната група на climatic-co
от инж. Георгиев
Добавен за сравнение

Този уебсайт използва бисквитки за правилната си работа. Повече можете да научите тук.