Климатизаци и термопоми от climatic-co
Климатизаци и термопоми от climatic-co
Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH
Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH
Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH
Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH

Свържете се с нас:

  +359 897 863 071;   +359 894 416 245;

Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Midea Xtreme Heat Nordic;
  • Енергиен клас: А+++/A++;
  • Охлаждане SEER: 8.50;
  • Отопление SCOP: 4.60;
  • Капацитет: 12 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца
Избор на монтаж:
Наличен
1649,00 лв.

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
 
Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH

Отопление 8°C

Функцията за отопление с 8°C поддържа тази температура на постоянно ниво, като предотвратява зимното замръзване и измръзването на тръбите и стайните растения. Тази функция е особено подходяща, когато обитателите отсъстват от дома за дълъг период от време.

Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от конвенционалните сини покрития. Покритието Golden Fin ефективно предотвратява и подобрява растежа и разпространението на бактерии.

Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH
Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH

Режим Турбо

Когато се активира турбо режимът, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи с максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-скоро. Тази операция продължава до 20 минути, след което автоматично се връща към зададената стойност преди активирането на турборежима.

Ел. нагреватели за работа при ниски температури

В долната част на външното тяло е монтиран електрически нагревател, който предотвратява замръзването на кондензата при ниски температури. Компресорът също е оборудван с нагревател, което улеснява активирането на системата дори през студените зимни дни.

Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH
Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH

HEPA филтър

Този филтър се състои от специални биологични ензими и екологичен филтър. Екологичният филтър улавя много малки прахови частици във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроорганизми. Биологичните ензими убиват бактериите, като разграждат клетъчните им стени, като по този начин елиминират проблема с повторното замърсяване.

High Density филтър - В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър - Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Филтър със сребърни йони - Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

Bio филтър (HEPA) - Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

i-Clean - Функцията за самопочистване i-Clean използва подобрен алгоритъм, надграждайки стандартното самопочистване. iClean редува режим охлаждане и отопление, за да обледи и обезскрежи топлообменника на вътрешното тяло, кaто по този начин постига много по-добро почистване и елиминира повече вредни организми. Функцията i-Clean се изпълнява двойно по-дълго време от обикновеното самопочистване - около 30-35 минути.

Нагревател на дъното на външното тяло - Електрически нагревател на дъното на външното тяло с мощност 120W предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Нагревателят се включва и работи 5 минути на всеки 25 минути работа на климатика в режим отопление, ако външната температура е под 3°C.

Нагревател на компресора - Електрическият нагревател на компресора с мощност 20W осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни. Нагревателят се включва 1 час след спиране на компресора или при захранване на климатичната система от електрическата мрежа, ако външната температура е под 1°C.

Нискотемпературен кит - Нискотемпературният кит позволява на климатичната системата да работи в режим на охлаждане при външна температура -15°C.

Golden Fin покритие на топлообменника - Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Отчитане на изтичане на фреон - Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент. Функцията е налична само в режим охлаждане.

8°C отопление - В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим - Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Турбо режим - При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

Хоризонтално реене на жалузите - Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция “Follow Me” - Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Работа в авариен режим - При повечето климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, системата спира работа. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ECO режим - Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Нощен режим - При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление  климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

1W Standby - Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

Извеждане на конденза от две страни - Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматичен рестарт - В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

24-часов таймер - Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Запомняне позицията на жалузите - Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Съвместимост с мулти сплит - Вътрешното тяло е съвместимо и с двете моно и мулти инверторни системи, което дава възможност за лесен избор на подходящо вътрешно и външно тяло. Това е удобно решение  при складови помещения и търговски центрове.

Wi-Fi управление - Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над  климатичната система чрез смарт устройства -  смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Breeze Away - С едно натискане на бутона посоката на въздушния поток се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение.

Gear Shift - Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.

Производител
Midea
Технология
Инвертор
Тип
Стенни климатици
Серия
Xtreme Heat Nordic
Модел вътрешно тяло
AGN-12N8D1
Модел външно тяло
X2AGN-12N8D6
Захранване (V/ø/Hz)
220-240 / 1 / 50
Капацитет (BTU)
12 000 BTU
Енергиен клас (охлаждане)
А+++
Енергиен клас (отопление)
A++
Охлаждане (kW)
3.52 (0.88 ~ 4.75)
Отопление (kW)
3.81 (0.79 ~ 5.57)
Консумация охлаждане (kW)
0.87 (0.06 ~ 1.59)
Консумация отопление (kW)
0.92 (0.13 ~ 2.13)
SEER (сезонна ефективност на охлаждане)
8.50
SCOP (сезонна ефективност на отопление)
4.60
Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)
39 / 30 / 24 / 20
Ниво на шум - Външно тяло (dB)
57
Размери вътрешно тяло ШxВxД (мм)
835 х 295 х 208
Размери външно тяло ШxВxД (мм)
765 х 555 х 303
Тегло вътрешно тяло (кг)
8.7
Тегло външно тяло (кг)
29.6
Работен диапазон при охлаждане (°C)
-15 ~ 50
Работен диапазон при отопление (°C)
-25 ~ 24
Хладилен агент (Фреон)
R32
Гаранция
36 месеца
1 Ревюта

Препоръчвам
Успява да стопли помещението където се намира. WiFi управлението е доста добра екстра.
Външното тяло също работи тихо (при -15гр.)
от Кирил
Добавен за сравнение

Този уебсайт използва бисквитки за правилната си работа. Повече можете да научите тук.